Křesťanský fundamentalismus: „čtyři slova z Ukrajiny“
| Autor |
Zpráva |
|
brozkeff
Aktivní pisálek Příspěvky 50+
|
 Křesťanský fundamentalismus: „čtyři slova z Ukrajiny“
Tak vážení, můžu skoro garantovat, že něco podobného jste ještě neviděli. A už vůbec ne, pokud jde o NOVÝ a VÁŽNě MÍNěNÝ text.
Prosím: Download
...a pro představu pár citací.
Jednu takovou perlu si dovoluji dát i sem:
»Kdo intenzivně provádí jógu, přichází neodvratně, i když nepozorovaně, stále více pod vliv satanův. Skrze proudící síly universa, které nejsou ničím jiným než silami pohanských bohů, se vystavuje nebezpečí, že přijde pod moc přicházející zdola, i když se domnívá, že provádí ‚křesťanskou jógu‘. A nakonec žák jógy vymění Ježíšovo království světla za království tmy, což pozná až tehdy, když už je příliš pozdě….«
Mimochodem brutální masakr jsou i veškeré další texty na onom povedeném webu, doporučuji třeba toto...
Naposledy upravil brozkeff dne 12 lis 2007 23:39, celkově upraveno 1
|
| 13 črc 2007 01:03 |
|
 |
|
Cornelius
|
Budu si nad tím muset v klid sednout a pročíst to...Ale je to drsné...řekl bych, že se zde promítá strach ze ztráty vylůčnosti víry (v tomto případě křesťanské), které je spůsobeno právě vystavením se novým směrům.
Asi nedokázali rozdejchat myšlenku, že to v co věří může být stejná zhovadilost jako cokoliv jiného.
|
| 13 črc 2007 08:29 |
|
 |
|
Carolline.
Občas napíše
|
 hehehe
to je docela vtipné.. to mi připomná jeden článek který jsem vpřed lety uveřejnila na svém blogu : http://wampyres.blog.cz/0511/zabijte-gothiky-a-goth-kulturu-nici-to-moralku
_________________ Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí..
|
| 16 črc 2007 10:58 |
|
 |
|
brozkeff
Aktivní pisálek Příspěvky 50+
|
S radostí oznamuji, že „diskuse“ pod tímto kontroverzním článkem stále žije
Podle jedné přispěvatelky jsem byl označen dokonce jako „Atheisticky zapšouhlý příspěvkář s IQ mínus 1,2“. No není to skvělé, že mi lidé zdarma stanovují diagnózu mé nevyléčitelné choroby?
Ona diskuse ZDE
|
| 30 srp 2007 11:41 |
|
 |
|
TAOG
Moc toho nenakecá
|
 Re: Křesťanský fundamentalismus: „čtyři slova z Ukrajiny“
Pánbíčkáři jsou v podstatě všude stejní,donekonečna omílají fráze z bible a většinou mají máslo na hlavě a na rukách krev..
|
| 17 pro 2008 10:08 |
|
 |
|
Orubi
Nejkrásnější Elf z družiny ( jedinej :D)
Registrován: 13 čer 2007 15:41 Příspěvky: 362 Bydliště: Tam, tam....Tam za vodou v rákosí :)
|
To mají ti nahoře, ty jejich ovečky jsou jenom zaslepení a mají vymyté mozky. Následují tu víru, protože si myslí, že je to pro ně nějaké řešení a věří tomu, že je to tak správně.
Četla jsem jen tu citaci co zde brozkeff uveřejnil a je mi špatně, já jógu praktikuji, tak kdybych začala časem cítím, že podléhám zlu, tak dám určo vědět.
_________________ Kad sa sa srdcem kucha, kucha sa podravka jucha  Tak to berte v potaz!
|
| 30 pro 2008 13:55 |
|
 |
|
Tidus
Občas napíše
|
Orubi: To zase neni tak uplne pravda. Nabozenstvi jako takove je bezesporu (nejspise) kazde dobre. Jde spise o lidi, kteri ho vyznavaji. Kazdy krestan nemusi dbat na to, co jim vykladaj ti nahore. Muzou si to vylozit po svem tak ja to ma byt a skutecne to dodrzovat. Pak je jedno, jake preferuje nabozenstvi, vysledek je stejny.
_________________ člověk je chudák, jen pokud nemá cíle a sny. Pokud je má, je v?dy bohatý. -Choi Baedal
Jsem bojovník,ma cesta je skutek. -Dan Millman
|
| 31 pro 2008 02:33 |
|
 |
|
Orubi
Nejkrásnější Elf z družiny ( jedinej :D)
Registrován: 13 čer 2007 15:41 Příspěvky: 362 Bydliště: Tam, tam....Tam za vodou v rákosí :)
|
Já s tebou souhlasím, ale mezi námi takovýho křesťana jsem potkala všeho všudy jednoho a to svou učitelku umění, která je na první pohled svatá a v názorech je předpisová ukázková křesťanka. Což ale neznamená, že jich není víc
_________________ Kad sa sa srdcem kucha, kucha sa podravka jucha  Tak to berte v potaz!
|
| 02 led 2009 20:55 |
|
 |
|