| Autor |
Zpráva |
|
Orubi
Nejkrásnější Elf z družiny ( jedinej :D)
Registrován: 13 čer 2007 15:41 Příspěvky: 362 Bydliště: Tam, tam....Tam za vodou v rákosí :)
|
 Praktikujete?
Co děláte, když něco děláte? Jak často? A k čemu Vám to pomáhá? Máte nějaké zkušennosti, o které by jste se rádi podělili?
_________________ Kad sa sa srdcem kucha, kucha sa podravka jucha  Tak to berte v potaz!
|
| 24 dub 2008 11:28 |
|
 |
|
Orubi
Registrován: 13 čer 2007 15:41 Příspěvky: 362 Bydliště: Tam, tam....Tam za vodou v rákosí :)
|
 Re: Praktikujete?
A já hned začnu, teď nedávno jsem doma vyráběla svěcenou vodu tak, aby nebyla křesťanská...protože ten text k očistě byl strašnej. Po té jsme s ní vykrápěli byt a vypadá to, že zatím funguje, jak má. Až teda na jednu vadu... Ve vodě, ve které "měl najít uzdravení každý nemocný" se mi utopil mol...Mám dvě toerie, buď provedl něco špatného a nebo je někde chyba  ) Taky Jsme pro ochranu domu dali do všech rohů místností mandaly a je a pravda, že od té doby, co tu jsou je tu lepší "ovzduší"
_________________ Kad sa sa srdcem kucha, kucha sa podravka jucha  Tak to berte v potaz!
|
| 24 dub 2008 11:33 |
|
 |
|
Tidus
Občas napíše
|
Ja neco praktikuji neustale  . Snazim se neustale neco trenovat. Prave ted se snazim spravne dychat a spravne sedet. To vas ale asi moc nezajima. Predevsim se snazim o praci s energii a hlavne AC a LD. V posledni dobe se ale musim neustale spoustredit na dech takze se nemuzu soustredit behem dne na LD. Obcas je ale porat mivam spontalne. AC uz se mi delsi dobu nepodarilo a energii se snazim neustale lecit svoje zada. Je tam citit zlepsieni ale jde to pomalu.
_________________ člověk je chudák, jen pokud nemá cíle a sny. Pokud je má, je v?dy bohatý. -Choi Baedal
Jsem bojovník,ma cesta je skutek. -Dan Millman
|
| 25 dub 2008 23:18 |
|
 |
|
Orubi
|
Tak to já jsem si záda musela nechat vyléčit na rehabilitaci:))) S AC zkusenosti nemám...tedy mám ale nebylo to moc chtěné, bylo to tak nějak omylem a ani trochu se mi to nelíbilo. A LD nevim co je, napadá me lucidni snění, ale to by bylo LS...
|
| 27 dub 2008 21:02 |
|
 |
|
Arken_M.
Admin
|
co mne se týče tak v poslední době vůbec  sem dosti zaneprázdněn světskými ( blbostmi ) problémy v oblasti materiálního zabezpečení že čím dál tím více duševně chátram a v neposlední řadě také v těchto směrech velmi lenivým. nicméně čím víc investuji času a práce do vyřešení součastných existenčních problémů tím více zjišťuji že uspokojivé výsledky sou v nedohlednu a s nimi taky čas na duševní rozvoj ... takže sem nedávno ( konečně ) došel k závěru že takhle to prostě nejde a začínám řešit otázku jak ošulit realitu a s ní spojené životní potřeby tak abych získal potřebný čas na studia a praxi v té duchovní sféře ... a s motem "když se nevzdám neprohraju" se výská na světlé zítřky.
_________________ -Kde blb, tam nebezpečno. -Paměť je výsadou blbých. Chytrý nemá čas si pamatovat, chytrý musí vymýšlet. Jan Werich
|
| 28 dub 2008 11:49 |
|
 |
|
Hannah.
Datel :) Příspěvky 150+
|
...hmmm...tak já tak nějak praktikuju neustále...taky jsem sice musela v poslední době řešit nějaké existenční problémy...jenže s těma obavama...(jak to ai bude?...a jestli třeba neumřeme hlady...?..)...dospěla jsem k názoru, že prostě musím věřit. Takže jsem celou věc uzavřela s tím, že starosti hold nechám někde jinde..nejlépe "nahoře", tam už si s nimi poradí...hodila jsem všechno za hlavu s vědomím, že je o mně neustále dobře postaráno a peníze vždycky přijdou právě v ten správný čas, kdy je potřebuju.Takže stejně největší měrou zase praktikuju vizualizaci, představivost....pozitivní myšlení...prostě práci s energií.....(hold reiki je reiki)....a abych jen pasívně nepřijímala energii...tak nějaké cvičení..atd
_________________ Kdo si myslí, že dělá, co sám chce, dožije se dne, kdy pozná, že udělal, co nikdy nechtěl.
|
| 29 dub 2008 16:12 |
|
 |
|
putnik26
Moc toho nenakecá
|
Ja momentalne meditujem. Ucaroval mi zen. Potom Chikungove dychanie, Ta-moov chikung po pol roku sa zase davam do poriadku tak teraz cvicim zatvorene dlane ktore zhromazduju energiu. A este kujikiri. Skor sa davam do poriadku pol roka som stagnoval a riesil veci ktore som nemal takze teraz dobieham stratenu energiu. A este sa chystam na kaligrafiu.
_________________ There's a game, That I played. There are rules, I had to break. There's mistakes, That are made. But I made 'em my way. - This Night, Black Lab.
|
| 10 kvě 2008 19:51 |
|
 |
|
Orubi
|
Je pravda, že na získání energie je cvičení úplně nejlepší. Já třeba dělám tai-chi 24 a to má taky svoje účinky...I třeba úplně obyčejná joga pomáhá nabít energii
|
| 11 kvě 2008 21:25 |
|
 |
|
Cornelius
|
Krucinál. Tady se praktikuje!  To je asi jako když Galén zapojí svůj mystický patos, který všechny zblbne, ale proti ráně pěstí nezabírá. Ale vážně. Praxe se nabízí dnes a denně. Sex je dobrý na nalazování na partnera i procvičování empatie. Kuchyňské experimenty procvičují kreativitu. Ve spánku se dá pustit k veslu nevědomí. Běháním na bus praktikujete fyzické zlepšení. Každý okamžik má svůj přínos. Ale největší přínos dle mne mají ty praxe, kde jde tak nějak lehce o život a o temnější část osobnosti. A mimo jiné je dobré praktikování lekcí, které nikdo nechce. Jako příklad uvedu vztahy, osobní krize, ztráta...tyto situace přinášejí možnost konfrontovat se se sebou samým. Nu. Ponechám si svůj patos a jelikož nejsu vítaný a budu upozorněný opět v poště, umlčím se sám. 
|
| 28 srp 2008 12:22 |
|
 |
|
Tidus
Občas napíše
|
Cornelius: Naprosto souhlasim, ze takove situace muzou naucit opravdu hodne. Neznamena to ale, ze i u normalnich situaci se nemuzes naucit taky tolik (i kdyz to tak vetsinou nebyva). Bohuzel je to s tim ale pomerne slozity. NApriklad rekni, kdy ti slo o zivot..... Par takovych situaci jsem uz zazil (naposled pred tremi tydny kdyz jsem plachtil ze skaly) a hodne mi to dalo. Urcite bych to ale nevyhledaval.
_________________ člověk je chudák, jen pokud nemá cíle a sny. Pokud je má, je v?dy bohatý. -Choi Baedal
Jsem bojovník,ma cesta je skutek. -Dan Millman
|
| 29 srp 2008 02:29 |
|
 |
|
Orubi
|
Mysli, že s tímhle příspěvkem ses docela minul mimo téma hochu. Tohle nemělo být o tom, co tě učí běhání na bus nebo sex. Ale jsme rádi, že jsi se taky pochlubil, jak moc pracuješ...
|
| 31 srp 2008 15:50 |
|
 |
|
Cornelius
|
Pracuji. Neboj se. Posledních pár měsíců bylo velmi výživných:)
|
| 01 zář 2008 12:50 |
|
 |
|
Lucanus
!BESTie SPAMer"
Registrován: 12 čer 2007 08:17 Příspěvky: 212 Bydliště: Dál než by jste čekali.
|
mno nevím mě ta tiskařská barva už nechutná 
_________________ - Právě dnes se nehněvej
- Právě dnes si nedělej starosti
- Cti své rodiče, učitele a starší
- Na své živobytí si vydělávej čestným způsobem
- Buď vděčný za všechna požehnání
|
| 05 zář 2008 07:19 |
|
 |